Питання національної безпеки. Ефір 22 травня 2018 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 22 травня 2018 року:

66 днів триває голодування українського активіста в окупованому Криму Володимира Балуха, 10 днів – українського режисера Олега Сенцова у російській колонії, який вимагає звільнення усіх українських політв’язнів, утримуваних в Росії. Українці вимагають від влади рішучих дій із визволення політичних в’язнів Кремля.

До чого готується Росія на Азові? Окупантка Криму обмежила судноплавство в Азовському морі начебто через проведення бойових стрільб у тому регіоні. Чи порушила Росія морський кордон України?

Справа керівника «РІА Новини-Україна» Кирила Вишинського, як привід зачистки інформаційного поля України від ресурсів російської спецпропаганди. Про проросійські ЗМІ Херсонщини – у сюжеті херсонських кореспондентів.

«Парк корупції» відкрили у Києві. «Золотий батон» одними з перших відвідали наші київські кореспонденти.

Ці та інші теми, як завжди, поглиблено обговорюємо із Сергієм МОКРЕНЮКОМ, начальником управління міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб та Борисом БАБІНИМ, постійним представником президента України в АР Крим (телефоном).