На Донбасі поранений український військовослужбовець – Міноборони

Новини

На Донбасі 22 грудня внаслідок обстрілів російських окупантів був поранений український військовослужбовець.

Про це повідомив на брифінгу в Києві спікер Міноборони України Дмитро Гуцуляк, передає Центр журналістських розслідувань.

«Сьогодні, за наявною інформацією, внаслідок ворожих прицільних обстрілів один наш захисник отримав поранення. Воїна евакуйовано до військового мобільного госпіталя», – сказав Гуцуляк.

Він зазначив, що з початку доби станом на 12:00 російсько-окупаційні війська здійснили два обстріли підрозділів Об’єднаних сил.

Гуцуляк додав, що за минулу добу в зоні проведення ООС російські окупанти здійснили п’ять обстрілів українських позицій.

«Наші захисники адекватно придушували ворожу збройну активність, застосовуючи легке піхотне озброєння та неухильно дотримуючись Мінських угод», – вказав спікер Міноборони.

Нагадаємо:

  • 17 грудня в районі проведення Операції об’єднаних сил внаслідок обстрілів російських окупантів загинув український військовослужбовець.
  • 18 грудня на Донбасі російські окупанти обстріляли Мар’їнку зі стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу був поранений місцевий мешканець, який помер дорогою до лікарні.