Дементій Бєлий

Статті автора (4)
30.04.2022
Думки
Дементій Бєлий: Окупанти не відмінили «референдум за ХНР», а не змогли його організувати

Чому колабораціоністи у Херсоні від учора розганяють фейк про те, що вони «й не збиралися проводити референдум»? Дуже просто. Вони НЕ ЗМОГЛИ організувати цей «референдум», пише у Facebook Дементій Бєлий, представник Комітету виборців України у Херсонській області..

16.04.2022
Думки
Дементій Бєлий: Херсон – це Україна.

Сьогодні виповнилося 105 років першій мирній багатотисячній українській демонстрації в нашому місті. (Це буде довгий текст із подробицями з історії нашого міста. Якщо коротко, то херсонці вже більше ста років постійно всім демонструють, що Херсон та Херсонщина є невід’ємною частиною України. Й всі окупанти – дебіли, які безрезультатно намагаються повернути історію в інший бік). Далі…

26.02.2022
Думки
Антонівський міст

Підсумок другого дня: Окупантам треба постійно оглядатися, якщо вони хочуть вижити. І навіть їхня обережність їм не допоможе, пише у Facebook Дементій Бєлий, представник Комітету виборців України у Херсонській області.

24.02.2022
Думки
Два підсумки сьогоднішнього дня (погляд із Херсона)

Перший результат. Слава Збройним Силам України. Слава героям! Ми стали свідками неймовірного подвигу українських солдатів. Коли я чув, як гримлять вибухи за Дніпром, у мене стискалося серце. Це наші українські воїни сміливо вели бій із переважаючими силами ворога, пише у Facebook Дементій Бєлий, представник Комітету виборців України у Херсонській області.