У Дніпрі під час перестрілки вбиті двоє ветеранів АТО і поранено адвокат – ЗМІ

Життя

В результаті перестрілки в Дніпрі увечері 24 липня загинуло два ветерана АТО. Також був поранений колишній боєць-доброволець з АТО, місцевий адвокат Едмонд Саакян.

Як пише видання “Дніпроград”, на місці події від кульового поранення в голову загинув колишній боєць 11 батальйону 59 бригади з позивним “Щука”, передає Центр журналістських розслідувань.

Тяжко поранили також ветерана АТО Олексія Вагнера, який служив в 20 окремому батальйоні 93 мотопіхотної бригади. Від отриманих ран він помер у лікарні.

Також був поранений місцевий адвокат Едмонд Саакян, він в лікарні.

Раніше поліція повідомляла, що в результаті стрілянини в Дніпрі загинуло двоє людей, ще четверо були поранені.

Як пише “Цензор.НЕТ”, чотири людини, які напали на АТОшніков в Дніпрі, знаходяться в лікарні Мечникова під охороною з пораненнями в результаті вогню.

За даними джерел “Цензор.НЕТ” в поліції Дніпра, це бандити, причетні до організованої злочинності, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності, в тому числі за розбій.

Імена нападників поки не оприлюднені. За даними видання, найбільш відомий поліції якийсь Лакіза.

Один з тих, у кого вже були проблеми із законом, отримав поранення в ногу.

Брат Едмонда Едуард Саакян поранень не отримав.

За попередніми даними, причиною конфлікту може бути справа про захист прав одного з фермерських господарств, яке вів Едмонд як адвокат. Бандити нібито хотіли втрутитися в цю суперечку з боку іншого учасника.

Поліцією вилучено автомат нападників і два пістолети. У загиблих Вагнера і Іващука зброї при собі, за даними видання, не було.

Світлана Саакян, дружина Едмонда, сказала, що все нарізна зброя її чоловіка було вдома, “у Едмонда з собою був тільки травматичний пістолет”.