Конкурс вихідного дня: Мінреінтеграції створює неможливі умови для заміщення вакансій у міністерстві

Новини
Віцепрем'єр - міністр з питань реінтеграції ТОТ Олексій Резніков

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій розмістило чотири оголошення про заміщення посад на сайті державних вакансій, що є чинними неповні чотири дні, з яких два – вихідні.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань

Мінреінтеграції розмістило на сайті державної служби “Портал вакансій” чотири оголошення про пошук кандидатур на посади директора директорату комунікації та інформаційної політики (19 900 грн), директора директорату інфраструктури (19 900 грн), керівника експертної групи соціально-економічної інфраструктури (13 600 грн) та державного експерта експертної групи стратегічного планування та розвитку (10 600 грн). 

Оголошення були розміщені у п’ятницю, 29 травня 2020 року, а кінцевим терміном подачі документів вказаний понеділок, 1 червня 2020 року. 

Скріншот сайт career.gov.ua

Таким чином, бажаючі взяти участь у конкурсі на заміщення посади мають підготувати та подати усі необхідні документи протягом двох вихідних днів, коли державні установи не працюють, або у понеділок.

За таких умов взяти участь у конкурсі зможе лише той кандидат, який знав про оголошення конкурсу заздалегідь і завчасно підготував та подав потрібні документи.

Нагадаємо:

  • 4 березня 2020 року на посаду віце-прем’єр-міністра — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України був призначений адвокат Олексій Резніков
  • Заступниками глави Мінреінтеграції були призначені Ростислав Замлинський і Давид Макар’ян.
  • 23 квітня 2020 року Мінреінтеграції заснувало державне підприємство «Реінтеграція та відновлення», яке очолив бізнесмен з Миколаєва, що керував бізнесом у Криму.