У Криму потужна злива затопила багатоквартирний будинок і дорогу

Новини

Через сильний дощ у Сімферопольському районі затопило одноповерховий багатоквартирний будинок, два приватних домоволодіння і автодорогу між селами Краснолісся і Доброго, рух автотранспорту ускладнено.

Про це повідомила прес-служба управління «МНС Росії по Криму».

«О 20:30 на телефон довіри ГУ МНС Росії по Республіці Крим надійшла інформація про сильний дощ в районі с. Краснолісся Сімферопольського району. За попередньою інформацією в результаті наповнення природного природної водойми відбувається сход води на автодорогу між с. Краснолісся і с. Доброго. Ускладнено рух автотранспорту », – йдеться в повідомленні.

Станом на 23:00 прийнято рішення про розміщення 6 осіб (з них 1 дитина) в ПВР на базі готель «Надія», с. Перевальне.

Зібраний оперативний штаб. Проводиться обстеження територій населеного пункту.

Всього для ліквідації наслідків залучено: 70 осіб, 14 од. техніки.

В окупованому Криму 4 липня рясні опади викликали повінь в селах Куйбишеве і Голубінка Бахчисарайського району. Місцеву жительку змило потоком води, вона вважається зниклою без вісті.

Нагадаємо:

  • 17 червня 2021 року в окупованому Криму в результаті рясних опадів затопило населені пункти східної частини півострова. У Керчі рятувальники вплав супроводжували човен, на якому так званий «глава Криму» Сергій Аксенов оглядав затоплене місто.
  • 18 червня 2021 року в результаті злив затопило населені пункти Великої Ялти. У самій Ялті, де за 6 годин випала місячна норма опадів, було зупинено рух тролейбусів і закрита значна частина автобусних маршрутів.