В Євпаторії після перестрілки на автозаправці поліція затримала 58 осіб

Новини

В управлінні «МВС по Криму» повідомили про затримання 58 осіб на одній з автозаправок Євпаторії. При затриманні співробітникам поліції довелося стріляти, зазначили у відомстві.

Повідомляється, що інформація про порушення громадського порядку на одній з АЗС в Євпаторії надійшла до міського відділу поліції. Співробітники поліції встановили, що між присутніми відбувається конфлікт.

«Під час запобігання протиправним діям окремі громадяни з числа присутніх спробували порушити громадський порядок. Співробітниками поліції відповідно до законодавства було здійснено кілька пострілів в повітря, постраждалих немає. Поліцейські затримали 58 громадян, в ході огляду у них виявлено та вилучено травматичну зброю різних марок», – йдеться в повідомленні відомства.

Згідно з інформацією, всіх затриманих доставили у відділ поліції для з’ясування обставин. За фактом конфлікту проводиться перевірка.

Події розгорталися на території АЗС по вулиці Чапаєва. Очевидці заявили, що це були «розборки в стилі 90-х», кадри з них опублікували місцеві Telegram-канали.

«Час постріляти. Цієї ночі Євпаторія знову повернулася в 90-е. Люди повідомляють про стрілянину на заправці TES. Офіційна інформація уточнюється», – написали в мережі.

Відзначається, що близько 30 осіб зібралися біля автозаправної станції і почали з’ясовувати стосунки, в цей час пролунали вистріли.