У Станиці Луганській починає працювати Дія.Центр. У ньому можна отримати 260 адмінпослуг

Новини
Дія.Центр у Станиці Луганській Фото: minre.gov.ua

У Станиці Луганській 16 листопада 2021 року відкрито Дія.Центр, в якому мешканці Луганщини та тимчасово окупованих територій можуть отримати 260 різних адмінпослуг, допомогу із роботою порталу «Дія» та консультації для бізнесу.

Про це повідомляється на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«Нововідкритий центр в Станиці Луганський пропонує громадянам 260 різних адміністративних послуг. Окрім цього українці зможуть отримати консультації щодо онлайн-послуг та бізнесу (Дія.Бізнес)», — йдеться у повідомленні пресслужби Мінреінтеграції.

Приміщення центрів Дія інклюзивні, мають коворкінг-зону та конференц-зал. Крім цього, передбачені простори для самообслуговування, де українці можуть скористатися Порталом «Дія». У випадку виникнення труднощів, громадяни можуть звернутися за допомогою до адміністраторів.

На сайті Дія.Центр вказується, що стати таким центром адмінпослуг може будь-який ЦНАП, який відповідає певним критеріям.

Тут можна буде отримати, зокрема, основні послуги: сплата адмінзбору, оплата комунальних послуг, консультації щодо онлайн-послуг, консультації щодо бізнесу (Дія.Бізнес). А також супутні: безоплатна правова допомога, послуги пошти, банківські послуги, тощо.

Нагадаємо:

  • 11 листопада 2021 року бойовики «ЛНР» скасували обмеження на прохід через через пішохідний пункт пропуску «Станиця Луганська» у Луганській області. Через це у перші дні пасажиропотік через КПВВ збільшився у шість разів.