В Пекіні відкрилися Олімпійські ігри – Путін заснув на трибуні

Новини
Олімпіада-2022 Фото Eurosport

Українська делегація пройшла Національним стадіоном під державним прапором під час церемонії відкриття Зимових Олімпійських ігор в Пекіні. Самотній президент РФ у цей час спав на трибуні.

Про це повідомляє Суспільне.медіа.

У Пекіні відбулася церемонія відкриття Зимової Олімпіади-2022. Команди країн-учасниць пройшли Національним стадіоном. Українську команду на параді представляли десятеро спортсменів, прапор несли олімпійський чемпіон 2018 року з фрістайлу Олександр Абраменко та фігуристка Олександра Назарова. 

Під час проходу української делегації оператор трансляції показав президента РФ Володимира Путіна, який спав сам-один серед порожньої трибуни. У цей час коментаторка Саванна Гатрі наголосила, що за Путіним сьогодні спостерігає весь світ. На цих словах Путін прокинувся і додивився прохід української команди. 

Путін на трибуні Олімпіади-2022 в Пекині Скріншот трансляції

Далі коментаторка зазначила, що РФ направила понад 100 тис. військових на кордони з Україною, а США погрожують Москві суворими санкціями. Відео кур’йозу було опубліковано в Telegram-каналі Telegraf Sport.

 

  • 08.08.2021 року Українська збірна завершила виступ на Олімпійських іграх-2020 у Токіо, здобувши 19 медалей. Україна офіційно посіла 44 місце серед 206 країн-учасниць, й стала 16-тою за загальною кількістю здобутих нагород.