У Маріуполі сили Опору підірвали авто з офіцерами РФ, трьох знищено – Андрющенко

Новини
Місце підриву авто з російськими офіцерами в окупованому Маріуполі Фото: t.me/andriyshTime

В окупованому Маріуполі бійці руху Опору підірвали позашляховик, у якому перебували російські офіцери. Трьох з них знищено. Від несподіванки окупанти заявили про «бандитские разборки».

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

«Група Маріупольського Спротиву оприлюднила фото наслідків підриву російських окупантів. За підтвердженою інформацією, було ліквідовано три офіцери. Слідчий комітет московії росзлідує справу за ознаками «тероризм, екстремізм», та ще як вони можуть назвати гарну справу – Їб…ить русню», – написав Андрющенко.

Він додав, що факт подібної атаки Спротиву виявився настількі несподіваним, «що для місцевих кращої версії, аніж «бандитские разборки» русня вигадати не змогла». «Бо назвати черговим розмінуванням кульбіт підірваного позашляховика з русней всередині якось некомільфо :)», – зазначив радник мера Маріуполя.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.