Сили оборони України уразили три командні пункти окупантів – Генштаб ВСУ

Війна
Ураження Силами оборони одного з командних пунктів ворога. Фото: скріншот відео t.me/operativnoZSU

Сили оборони України уразили ракетами Storm Shadow та реактивними снарядами GMLRS три командні пункти російських окупантів.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Днями, завдано успішного вогневого ураження по командних пунктах 35-ї та 27-ї окремих мотострілецьких бригад, а також одному з командних пунктів 2-ї загальновійськової армії збройних сил РФ. Результати ударів уточнюються», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, бойову роботу виконали підрозділи Повітряних сил і ракетних військ та артилерії Збройних сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Ураження здійснено ракетами Storm Shadow та реактивними снарядами GMLRS.

Telegram-канал «Оперативний ЗСУ» опублікував відео ураження одного з командних пунктів ворога, зняте безпілотником.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter